Filmajánló - Ne légy barom...!

 2011.06.28. 12:41

Nemrég megnéztem a Ne légy barom miközben iszod a dzsúzod a gettóban című filmet (forgalmazza a Mirax), és nagyon is jónak találtam. Ehhez még hozzájön, hogy kőkemény 600Ft-os áron jutottam hozzá a Lidl-ben, úgyhogy én azt mondom, megéri megvenni. De ha valaki az online formát preferálja, fenn van jutyúkon az egész.

Leírás: A Los Angeles-i néger gettó vidám oldala. - A "Ne légy barom!" nem más, mint az úgynevezett afro-amerikai filmek fergeteges paródiája. A forgatókönyvíró-rendező Wayans fivérek népszerű komikusok az USA-ban, legutóbbi munkájuk a Scary Movie ( Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson ) már nemzetközi sikereket ért el. A "Ne légy barom!" főhőse Ashtray (Shawn Wayans), aki évek múltán tér haza szülőföldjére, hogy meglátogassa a nála fiatalabb (!) szüleit. Ám a rég nem látott haverok újra kalandra csábítják. Irány a tengerpart!


A bejegyzés trackback címe:

https://thekillermaster.blog.hu/api/trackback/id/tr663021578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása