Az új Blog.hu

 2012.06.08. 17:49

Helló, helló, helló!

Mint azt (talán) tudjátok, a blog.hu adminfelülete megújul, méghozzá két nap múlva. Íme az újítások az adminok szemszögéből (ezzel amúgy az x400games adminjainak is segíteni szeretnék): 

átváltás.JPG

Az értesítés a régi blogon.


Az "Átváltok most!" linkre kattintva szimbolizálja, mennyire ajánlott örvendenünk:

mutasd az új....JPG

Illetve - biztos ami biztos - még egyet kell kattintanunk az új felülethez. Nem akarom az egészet bemutatni, mert szerintem logikus, meg amúgy sem terhellek titeket nagy képekkel, de lássunk néhány változást:

látogatók.JPGA statisztikákat egyből a kezdőlapon láthatjuk.

posztolás.JPG

Illetve praktikusan 4 csoportra osztott sablonokat kapunk a posztjainkhoz (a "hivatkozás" nem a linkblogba ment!).

menü.JPGÉéés van egy igen átlátható és praktikus menünk is. A posztszerkesztő semmit sem változott, az ikonok vannak kicsit átrendezve.

A teljes boldogsághoz nekem már csak egy android kliens hiányzik, de - kis megyszokás után - kijelenthetjük, az új blog.hu sokat fejlődött, többnyire pozitív irányba.

 

TKM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thekillermaster.blog.hu/api/trackback/id/tr604574065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása